Sharing Nature with Children™, deel 2

Sharing Nature with Children, deel 2 Auteur: Joseph Cornell
Paperback: 176 pagina’s
Prijs: € 12,50
Bestellen: Earthgames webwinkel

Het 2e deel van Sharing Nature with Children (voorheen Sharing the Joy of Nature™) bevat een schat aan nieuwe natuuractiviteiten van Joseph Cornell; zowel voor kinderen als volwassenen.

In dit boek beschrijft Joseph ook zijn bijzondere onderwijsmethode Flow Learning™, een methode waarbij docenten de natuuractiviteiten aanpassen aan de interesses en energie van kinderen. De activiteiten zijn ingedeeld in 4 fases en worden volgens een vaste cycles gedaan zodat ieders persoonlijke ervaring optimaal is.

Met Cornell’s unieke mix van kennis en persoonlijke warmte ontstaat er een sfeer waarin de lust tot leren besmettelijk wordt…

Sharing Nature with Children, deel 2 (Engelstalig) is in Nederland te bestellen via de webwinkel van Earthgames: Earthgames webwinkel

© Earthgames - Dit bericht is gepubliceerd op 28 augustus 2009 om 10:07, in de rubriek(en) Boeken. Voeg de permalink toe aan je favoriete bladwijzers. Blijf op de hoogte van volgende reacties d.m.v. de RSS feed voor dit bericht. Plaats een reactie of laat een trackback achter: trackback URL.

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*