Sharing Nature with Children™, deel 1

Sharing Nature with Children, deel 1 Auteur: Joseph Cornell
Paperback: 176 pagina’s
Prijs: € 12,50
Bestellen: Earthgames webwinkel

Niet zomaar een boek, maar een totaal nieuwe benadering van natuurbeleving en milieu-educatie.

Na de eerste druk van Sharing Nature with Children heeft er wereldwijd een ware revolutie plaatsgevonden op gebied van milieu-educate. Deze editie, vernieuwd en uitgebreid, beschrijft 50 fascinerende activiteiten om te doen in de natuur met kinderen van alle leeftijden.

Van het oorspronkelijke boek zijn zo’n half miljoen exemplaren verkocht en het is vertaald in meer dan 15 talen.

De eerste druk van Sharing Nature with Children heeft inmiddels 20 jaar geleden plaatsgevonden en Joseph Cornell heeft voor deze tweede editie het boek verrijkt met nieuwe inzichten en ervaringen op gebied van natuurbeleving die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan.

Nieuwe natuuractiviteiten, favorieten van deelnemers aan Sharing Nature workshops, zijn toegevoegd. Voorzien van Cornell’s inzichten is de tweede editie een speciale klassieker geworden, nog waardevoller dan de eerste voor natuurliefhebbers van over de hele wereld.

Sharing Nature with Children (Engelstalig) is in Nederland te bestellen via de webwinkel van Earthgames: Earthgames webwinkel

© Earthgames - Dit bericht is gepubliceerd op 29 augustus 2009 om 09:57, in de rubriek(en) Boeken. Voeg de permalink toe aan je favoriete bladwijzers. Blijf op de hoogte van volgende reacties d.m.v. de RSS feed voor dit bericht. Plaats een reactie of laat een trackback achter: trackback URL.

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*